Vauxhall Vivaro Reviews

Click here if this is your business
★★★☆☆
2.8 / 5
41% of users recommend this
Click here if this is your business
  • Performance

  • Practicality

  • Reliability

  • Value For Money

? Ask our helpful community of experts about this product or company
Vauxhall Vivaro - Ask a question now

Media Gallery for Vauxhall Vivaro

Vauxhall Vivaro
Vauxhall Vivaro

Refine your search

Use the tools below to refine your search by only displaying reviews with a certain number of star ratings or to only show reviews from a certain time period. Eg click on '1 star' to just display the reviews we have which received a 1 star rating click or 'Within the last month' to display just reviews posted over the last month.

Showing star rating of:

(cancel refinement)
  • Average Rating Over Time
  • Within the last month ***** (From 0 reviews)
  • Within the last 6 months *** (From 0 reviews)
  • Within the last 12 months * (From 0 reviews)
★★★☆☆

“Vauxhall Vivaro 2.0cdti sportive”

Written on: 17/09/2013 by moley551 (1 review written)

I had this van from new in march 2012, now done 28000 miles. Frankly can't wait to get rid of it. It's a shame really it looks nice and is nice to drive but for me lots of stupid design faults, you get a sense that this van's design stage nobody asked for impute from everyday users. You see lots of Vivaro's with damage on the side simple reason is the mirrors have got to be the the worst "Design" ever for two reasons (1) The split between the upper mirror and lower blind spot mirror mean you… Read Full Review

If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.
Report this review
Was this review helpful? 1 0
★★★☆☆

“vauxhall vivaro wont rev when start engine”

Written on: 07/08/2012 by tom1987 (1 review written)

hi i have just purchased a vauxhall vivaro 06 cdti when i start the van it takes between 5 to 10 seconds every time for the revs to start working,sometimes when ive been driving a while (when van is warm) it doesnt rev at all have to wait till engine cools down 20 mins for revs to work, once revs work the van drives fine, i have already changed the maf sensor next to the air filter i have cleaned the egr valve after ive done both of these things it worked straight away for a very short period… Read Full Review

If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Galski's Response to tom1987's Review

Written on: 18/08/2012

Hi, I am experiencing the exact same problem with my vivaro 53 plate 1.9 dTI, and would also appreciate some advice.

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Helenj85's reply to Galski's Comment

Written on: 25/08/2013

Did you fix it?

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Peterthetiler's Response to tom1987's Review

Written on: 16/11/2012

Hi Tom my 05 vivaro has exactly the same problem I was just wondering if you got to the bottom your problem because I know it will be the same as mine. I'm sick of my van honestly I have virtually replaced the whole engine and last week paid £500 for a new turbo (2nd one I've put on) but I have got it all signed for my business and even if I wanted to sell it I wouldn't be able to because of this problem....HELP

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Macm50's reply to Peterthetiler's Comment

Written on: 22/11/2012

same as all of above.computer says poor connection to injector cylinders.i am at a loss what to do.ta

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Helenj85's reply to Peterthetiler's Comment

Written on: 25/08/2013

Did you fix it?

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Bodieboy1's Response to tom1987's Review

Written on: 31/10/2012

Try pressure boost sensor sounds the same as mine had to do all three to get result

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Whitefidler's Response to tom1987's Review

Written on: 18/10/2012

hi there did you find the fault to this

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Galski's Response to tom1987's Review

Written on: 12/09/2012

Hi Mikethemikey, really appreciate the advice, do you know what the sensors are called so I can look them up online? Thanks again.

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Mikethemikey's Response to tom1987's Review

Written on: 11/09/2012

its a fault with some of these vans. there are sensors that look like glow plugs at the front of the engine to the right. these need changing

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Whitefidler's reply to Mikethemikey's Comment

Written on: 18/10/2012

Hi there , would these sensor be in a cluster of 4

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.
Report this review
Was this review helpful? 0 0
Read 10 Comments
★★★☆☆

“ ”

Written on: 25/01/2010


brought vivaro 1 year ago , first 8 months super van then the problems started. unreliable to start ,now been in the garage for 4 weeks and have just been told may need new injectors which could cost about £2000. not be recommending to any one… Read Full Review

If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.

Guest's Comment

Written on: 02/10/2011

garage pricing is bordering on criminal, how can they justify 2k for a set of injectors. what is it they say about dick turpin?

Reply to this comment
If you are commenting on behalf of the company that has been reviewed, please consider upgrading to Official Business Response for higher impact replies.
Report this review
Was this review helpful? 0 0
Read 1 Comment
overview