Report Abuse

Report this review to the Review Centre Team

Here at Review Centre we work hard to make sure we are the best place on the internet for honest, unbiased consumer reviews - we are grateful for your help in keeping us that way!

1658421

Why are you reporting this review?

If you represent this business why not claim your page by creating a Free Business Account where you will receive improved review monitoring functionality.


★☆☆☆☆

“ORDER PLACE NOT RECIEVED STILL BEING CHARGED INTEREST ”

written by on 22/08/2012

I PLACED AN ORDER WITH THEM A FEW MONTHS AGO BUT WAS MADE REDUNDANT BEFORE I COULD RECIEVE IT. I CALLED THEM A FEW DAYS BEORE PLACING THE ORDER AND TOLD THEM I WAS MOVING SO MY DETAILS NEEDED UPDATING. i RECENTLY CHECKED ONLINE FOR SOME SALE PRODUCTS AND MY ACCOUNT HAS BEEN CHARGED 300 POUNDS IN INTEREST FOR SOMETHING I DID NOT RECIEVE! THIS IS UNBELIEVABLE AND STRESSING ME OUT! I DIDNT SIGN FOR THIS PACKAGE AT WORK AS I WAS SACKED AND SOMEONE HAS SIGNED FOR IT AND TAKEN IT(PROBABLY MY SCUMMY BOSS) I HAVE CONTACTED THEIR CUSTOMER SERVICES AND THEY HAVE BEEN VERY UNHELPFUL THEIR RESPONSES SOUND VERY AUTOMATED ! I AM ABSOLUTELY DISGUSTED! IF THEY WOULD HAVE UPDATED MY ADDRESS LIKE I TOLD THEM TO I WOULD HAVE RECIEVED THE PAPER BILL AND KNOWN I WAS BEING CHARGED FOR A NON RECIEVED PRODUCT! I AM SO DISAPPOINTED

Was this review helpful? 0 0